Malin Rosengren: "Fish coping with stress. Physiology and behaviour of salmonids with focus on stress coping styles, rearing conditions and conservational releases"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi.

Avhandlingens titel: Fish coping with stress. Physiology and behaviour of salmonids with focus on stress coping styles, rearing conditions and conservational releases

Opponent:
Dr. Lynne Sneddon, Institute of Integrative Biology, University of Liverpool, Liverpool, United Kingdom

Betygsnämnd:
Professor Monica Schmidtz, Institutionen för organismbiologi, Uppsala universitet
Docent Malin Johansson, institutionen för biomedicin, Göteborgs universitet
Dr Sofia Brockmark, Havs- och vattenmyndigheten, Göteborg

Ersättare i betygsnämnd:
Professor Johan Höjesjö, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Michael Axelsson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-03-31

Kategorier: Naturvetenskap