Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tång - havets läckra superfood

Föreläsning

Intresset för att laga mat med tång har växt sig starkt under de senaste åren. Under föredraget får åhörarna lära sig mer om att plocka och laga mat med tång, och också vad forskningen kommit fram till om tång och hälsa.

Föreläsare: Linnéa Sjögren och Jonas Pettersson kallar sig Sveriges egna tångpionjärer och brinner för att sprida kunskap om den spännande råvaran som gömmer sig under havsytan. Tillsammans driver de företaget Catxalot som plockar vild tång från Bohuskusten och säljer till restauranger och butiker.

Datum: 2017-07-27

Tid: 18:00 - 18:45

Kategorier: Naturvetenskap

Arrangör: Sven Lovén centrum för marin infrastruktur

Plats: Hörsalen, Lovéncentret Tjärnö, Strömstad

Evenemangslänk: Läs mer om Tång - havets läckra superfood

Avgift: Fri entré

Kontaktperson: Martin Larsvik

Telefon: 031-786 96 21

Sidansvarig: Robert Karlsson|Sidan uppdaterades: 2015-11-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?