Susanna Gross: "Phenotypic and Genotypic responses in the planktonic diatom Skeletonema marinoi - Effects of Natural Processes and Anthropogenic Stressors"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap inriktining marina vetenskaper.

Titel: "Phenotypic and Genotypic responses in the planktonic diatom Skeletonema marinoi - Effects of Natural Processes and Anthropogenic Stressors"

Opponent:
Dr Akira Kuwata, Tohoku national Fisheries Research Institute, Sendai, Japan

Betygsnämnd:
Docent Elinor Andrén, Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik, Södertörns Högskola
Docent Per Carlsson, Institutionen för biologi, Lunds universitet
Professor Cornelia Spetea-Wiklund, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ersättare:
Dr Marie Johansen, SMHI, Göteborg

Ordförande:
Professor Helle Ploug, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-11-24

Kategorier: Naturvetenskap