Nordenskjöld Lecture med Dr. Hans von Storch: "Recent climate change in the Baltic Sea region - manifestation, detection and attribution"

Föreläsning

Nordenskjöld Lecture med Dr. Hans von Storch, professor vid the University of Hamburg.

Nordenskjöld Lectures är en högprofilerad föreläsningsserie inom Earth System Science där ledande forskare delar sina tankar och perspektiv. Föresläsningsserien är uppkallad efter Otto Nordenskjöld, Göteborgs universitets första professor i geografi.

För mer information om Hans von Storch, hans föreläsning och om Nordenskjöld Lectures se det bifogade pdf-dokumentet.

Datum: 2015-11-13

Kategorier: Naturvetenskap