Till startsida
Sitemap
To content Read more abput how we use cookies on gu.se

Tång - havets läckra superfood

Lecture

Intresset för att laga mat med tång har växt sig starkt under de senaste åren. Under föredraget får åhörarna lära sig mer om att plocka och laga mat med tång, och också vad forskningen kommit fram till om tång och hälsa.

Lecturer: Linnéa Sjögren och Jonas Pettersson kallar sig Sveriges egna tångpionjärer och brinner för att sprida kunskap om den spännande råvaran som gömmer sig under havsytan. Tillsammans driver de företaget Catxalot som plockar vild tång från Bohuskusten och säljer till restauranger och butiker.

Date: 7/27/2017

Time: 6:00 PM - 6:45 PM

Categories: Science

Organizer: Sven Lovén centrum för marin infrastruktur

Location: Hörsalen, Lovéncentret Tjärnö, Strömstad

Event URL: Read more about Tång - havets läckra superfood

Additional information:

Fee: Fri entré

Contact person: Martin Larsvik

Phone: 031-786 96 21

Page Manager: Erika Hoff|Last update: 3/8/2013
Share:

The University of Gothenburg uses cookies to provide you with the best possible user experience. By continuing on this website, you approve of our use of cookies.  What are cookies?