Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Excellent lärare

Göteborgs universitet har infört titeln excellent lärare som ett sätt att uppmärksamma lärares pedagogiska skicklighet i enlighet med Vision 2020.

Lärare som är tillsvidareanställda vid universitetet kan ansöka om att bli prövade för titeln. Prövningen, som sker vid Naturvetenskapliga fakulteten, görs utifrån den sökandes dokumenterade och reflekterade pedagogiska praktik och grundas på universitetsgemensamma bedömningskriterier. Titeln excellent lärare inkluderas i lönekriterierna och ska uppmärksammas vid lönesamtal.

Naturvetenskapliga fakulteten kommer genomföra en ansökningsomgång årligen under våren. Ansökningsomgången 2017 är öppen från slutet av februari och sista dag för ansökan är den 20 april 2017.

Mer information om hur du ansöker om prövning för excellent lärare finns på PIL-enhetens webbsidor. Observera att sökande till sin ansökan även ska bifoga kompletterande CV med uppgifter om den vetenskapliga verksamheten.

Kontaktinformation

Marie Emanuelsson
Telefon: 031-786 98 76
E-post: marie.emanuelsson@science.gu.se

Sidansvarig: Tanja Thompson|Sidan uppdaterades: 2017-02-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?