Kort från fakultetsstyrelsens sammanträde

Nyhet: 2017-06-21

Vid terminens sista sammanträde beslutade fakultetsstyrelsen om inriktningen för budget 2018. Vidare beslutade styrelsen att Centrum för grundläggande vetenskaper (GoCAS) omvandlas från centrumbildning till programverksamhet från den 1 juli 2017. Programverksamheten innefattar ett gästforskarprogram med namnet GoCAS distinguished chair. Prodekanen redogjorde för uppföljningen av fakultetens handlingsplan för 2017. Fakultetsstyrelsen beslutade också föreslå rektor att teckna avtal med Akademiska hus gällande byggnadsprogram för ett nytt hus för livsvetenskaper på Medicinareberget.

Avtal med Akademiska hus

Dagen efter fakultetsstyrelsens sammanträde den 16 juni tecknade rektor avtal med Akademiska hus, vilket innebär att projektet för ett nytt hus för livsvetenskaper på Medicinareberget nu går in i byggprogramskedet, beräknat till 4-5 månaders arbete.

Protokoll från fakultetsstyrelsen

Sidansvarig: Tanja Thompson|Sidan uppdaterades: 2016-02-22