Uppmana studenter att kolla skräpposten efter e-post från universitetet

Nyhet: 2017-08-23

Viktig e-post från universitetet har fastnat i skräppostfilter. Uppmana studenter du har kontakt med att kolla sin skräppostmapp så att de inte missar välkomstbrev och information.

Under våren kapades e-postadresser från Göteborgs universitet och användes för att skicka ut skräppost. På grund av detta har flera e-postleverantörer, bland annat hotmail och gmail, markerat viss e-post från Göteborgs universitet som skräppost. Uppmana därför studenter som du har kontakt med att kolla sin skräppostmapp så att de inte missar viktig information.

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: Tanja Thompson|Sidan uppdaterades: 2016-02-22