Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverka med oss!

Naturvetenskapliga fakulteten samverkar med samhället i olika former. En del av vårt samverkansarbete bygger på kontakter med lärare och elever i grundskolor och gymnasiet, liksom med allmänheten. Att hålla kontakten med våra tidigare studenter är en annan viktig del i vår samverkan.

Man med stjöstjärna i handen Vårt mål är att bygga starka relationer med våra alumner, vilket vi tror gynnar såväl vår verksamhet som våra studenter, och kan ge mervärde för våra alumner. 

Fakultetens kontakter med grundskolan och gymnasiet har en lång tradition. Förutom särskilda aktiviteter riktade direkt till skolan så tar vi emot studiebesök i mån av tid. Dessutom åker våra studentambassadörer ut till gymnasieskolor för att berätta hur det är att vara student hos oss.

Kompentensutveckling och uppdragsforskning är andra delar inom samverkansområdet där våra forskare och lärare är engagerade.

Kontakt

Marie Svensson Strandevall
Utbildningsledare
031-786 9885
marie.strandevall@
science.gu.se

Sidansvarig: Camilla Persson|Sidan uppdaterades: 2014-08-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?