Kristina Linscott: "Interpretations of old wood - Figuring mid-twelfth century church architecture"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kulturvård.

Avhandlingens titel: "Interpretations of old wood - Figuring mid-twelfth century church architecture"

Opponent:
Associate Professor Alessandro Camiz, Department of Architecture, Girne American University, Karaoglanoglu, Kyrenia, Turkey

Betygnämnd: Docent Martin Hansson, Institutionen för arkeologi och antikens historia, Lunds universitet
Dr Gunhild Eriksdotter, Stockholm
Professor emeritus Bertil Nilsson, Lund

Ersättare:
Docent Henrik Ranby, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Ingegärd Eliasson, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-12-15

Kategorier: Kulturvård