Stina Jakobsson-Thor: "Seagrass Wasting Disease: Impact of abiotic factors and chemical defense"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap inriktining marina vetenskaper.

Titel: "Seagrass Wasting Disease: Impact of abiotic factors and chemical defense"

Opponent:
Docent Christoffer Boström, Miljö- och marinbiologi, Åbo Akademi, Finland

Betygsnämnden:
Associate professor Florian Weinberger, GEOMAR Helmholtz Centre for Ocean Research Kiel, Kiel, Germany
Professor Trine Bekkby, Norsk Institutt for Vannforskning, Norge
Professor Susanne Baden, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ersättare:
Docent Per-Olav Moksnes, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Per Jonsson, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-12-15

Kategorier: Naturvetenskap