Xiangyu Pei: "A soot transformation study: interactions between soot, sulfuric acid and secondary organic aerosol (SOA)"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsavhandling i ämnet Naturvetenskap, inriktning kemi.

Titel: "A soot transformation study: interactions between soot, sulfuric acid and secondary organic aerosol (SOA)"

Opponent:
Professor Per-Erik Bengtsson, Förbränningsfysik, Lunds Tekniska högskola

Betygsnämnd:
Professor Kristina Eriksson Stenström, institutionen för fysik, kärnfysik, Lunds universitet
Associerad professor Michael Kahnert, Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut (SMHI), Norrköping
Professor Britt-Marie Steenari, Kemi och kemiteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg

Ersättare:
Docent Mats Andersson, Förbränning, Chalmers tekniska högskola, Göteborg

Ordförande:
Professor Johan Boman, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-02-09

Kategorier: Naturvetenskap