Dan Gall: "Alkali Metals and Tar in Biomass Thermochemical Conversion: Development and Application of Online Measurement Techniques"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kemi

Titel:

Opponent:
Professor Marcus Öhman, Institutionen för teknikvetenskap och matematik, Luleå tekniska universitet

Betygsnämnd:
Docent Jesper Liske, Kemi och Kemiteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Associate Professor Anne Juul Damø, Department of Chemical and Biochemical Engineering, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark
Dr. Florian Schmidt, Institutionen för tillämpad fysik och elektronik, Umeå universitet

Ersättare:
Docent Fredrik Lind, Institutionen för rymd-, geo- och miljövetenskap, Chalmers tekniska högskola, Göteborg

Ordförande:
Professor Johan Boman, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-03-02

Kategorier: Naturvetenskap