Rajiv Harimoorthy: "Effect of Microwaves on Microtubule Structure and Function probed by Light and X-ray Scattering"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap

Titel: "Effect of Microwaves on Microtubule Structure and Function probed by Light and X-ray Scattering"

Opponent:
Assistant Professor Doeke Hekstra, John A. Paulson School of Engineering and Applied Sciences, Harvard University

Betygsnämnd:
Professor Jörgen Larsson, Fysiska institutionen, Lunds universitet
Professor Margareta Wallin Peterson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Professor Frederik Höök, Institutionen för fysik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg

Ersättare:
Dr Björn Burmann, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Martin Billeter, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-03-09

Kategorier: Naturvetenskap

Plats: Läkemedels- och nutritionscentrum, Medicinaregatan 13
Sal Ivan Östholm, Medicinaregatan 13 (Sahlgrenska akademin)