Alexander Zizka: "Big data insights into the distribution and evolution of tropical diversity"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi.

Titel:
"Big data insights into the distribution and evolution of tropical diversity"

Opponent:
Professor Jerome Chave, Laboratoire Evolution et Diversité Biologique, Toulouse, Frankrike

Betygsnämnd:
Professor Sören Nylin, Zoologiska institutionen, Stockholms universitet
Docent Petra Korall, Institutionen för organismbiologi, Uppsala universitet
Dr Naia Morueta-Holme, Center of Macroecology, Evolution and Climate, University of Copenhagen, Danmark

Ersättare:
Docent Matthias Obst, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Mari Källersjö, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-04-27

Kategorier: Naturvetenskap