Malin Olofsson: "Carbon and nitrogen fluxes associated to marine and estuarine phytoplankton"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning marina vetenskaper.

Titel: "Carbon and nitrogen fluxes associated to marine and estuarine phytoplankton"

Opponent:
Professor em. John Beardall, Monash University, Australia

Betygsnämnd:
Docent Rachel Ann Foster, Institutionen för Ekologi, miljö och botanik, Stockholms universitet
Docent Elinor Andren, Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik, Södertörns Högskola, Huddinge
Professor Per Juel Hansen, Biologisk Institut, Köpenhamns Universitet, Danmark

Ersättare:
Professor Peter Tiselius, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Sten-Åke Wängberg, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-06-08

Kategorier: Naturvetenskap