Jenny Egardt: "Impacts of recreational boating in coastal seascapes and implications for management"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi.

Titel:

Opponent:
Docent Patrik Kraufvelin, Institutionen för akvatiska resurser, Kustlaboratoriet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Öregrund

Betygsnämnd:
Dr Anita Tullrot, Länsstyrelsen V Götaland, Kosterhavets nationalpark, Sydkoster
Prof Karin Andersson, Institutionen för mekanik och maritima vetenskaper, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Prof Mats Lindegarth, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Ersättare:
Prof Yvonne Andersson-Sköld, Statens väg- och transportforskningsinstitut, Göteborg

Ordförande:
Prof Bengt Gunnarsson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-05-04

Kategorier: Naturvetenskap