Jonna Sofia Eriksson: "Polyploid Phylogenetics in Plants: Insights on non-model organisms in Fabaceae and Malvaceae"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning biologi

Avhandlingens titel: "Polyploid Phylogenetics in Plants: Insights on non-model organisms in Fabaceae and Malvaceae"

Opponent:
Dr. Catherine Kidner, Royal Botanic Garden Edinburgh, UK

Betygsnämnd:
Docent Gitte Petersen, Institutionen för ekologi, miljö och botanik, Stockholms universitet
Docent Mikael Thollesson, Institutionen för organismbiologi, Evolutionsbiologiskt Centrum, Uppsala universitet
Docent Kennet Lundin, Göteborgs naturhistoriska museum

Ersättare i betygsnämnd:
Docent Ellen Larsson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande:
Adjungerad professor Mari Källersjö, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-12-14

Kategorier: Naturvetenskap