Elin Dunevall: "Structural and Functional Studies of Membrane Proteins - For Future Development of Antimicrobial Drugs"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning kemi.

Avhandlingens titel:

Opponent:
Professor Poul Nissen, Department of Molecular Biology and Genetics, Aarhus University, Denmark

Betygsnämnd:
Docent David Drew, Institutionen för biokemi och biofysik, Stockholms universitet
Docent Carl-Fredrik Flach, avdelningen för infektionssjukdomar, institutionen för biomedicin, Göteborgs universitet
Dr Anna Aagaard, Discovery Sciences, Astra Zeneca, Mölndal

Ersättare:
Docent Kristina Hedfalk, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Richard Neutze, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Datum: 2019-02-01

Kategorier: Naturvetenskap