Vasyl Yatsyna: "Structure-specific vibrational modes of isolated biomolecules studied with mid- and far-infrared laser spectroscopy"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning fysik.

Avhandlingens titel: "Structure-specific vibrational modes of isolated biomolecules studied with mid- and far-infrared laser spectroscopy"

Opponent:
Professor Thomas Rizzo, Laboratory of molecular physical chemistry, École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), Switzerland

Betygsnämnden:
Professor Åsa Larson, Fysikum, Stockholms universitet
Docent Maths Karlsson, Kemi och kemiteknik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Docent Mathieu Gisselbrecht, Synchrotron Radiation Research, Institutionen för fysik, Lunds universitet

Ersättare:
Universitetslektor Lars Hellberg, Institutionen för fysik, Chalmers tekniska högskola, Göteborg

Ordförande:
Professor Dag Hanstorp, institutionen för fysik, Göteborgs universitet.

Datum: 2019-02-08

Kategorier: Naturvetenskap