Giedre Asmonaite:"Microplastics in the aquatic environment - Insights into biological fate and effects in fish"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning miljövetenskap.

Avhandlingens titel:
"Microplastics in the aquatic environment: Insights into biological fate and effects in fish"

Opponent:
Associate Professor Martin Wagner, Department of Biology, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway

Betygsnämnd:
Associate Professor Lillemor Asplund, ACES, Stockholms universitet
Associate Professor Stefan Örn, Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap (BVF), Sveriges lantbruksuniversitet, Uppsala
Docent Petronella Kettunen, Sektionen för psykiatri och neurokemi, Göteborgs universitet

Ersättare:
Professor Ingela Dahllöf, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Björn Thrandur Björnsson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Föreläsare: Giedre Asmonaite

Datum: 2019-04-17