Jonna Eriksson: "Polyploid Phylogenetics in Plants - Insights on non-model organisms in Fabaceae and Malvaceae"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning biologi.

Avhandlingens titel:

Opponent:
Professor Jonathan Wendel, Department of Ecology, Evolution, and Organismal Biology, Iowa State University, USA

Betygsnämnd:
Docent Gitte Petersen, Institutionen för ekologi, miljö och botanik, Stockholms universitet
Docent Mikael Thollesson, Institutionen för organismbiologi, Evolutionsbiologiskt Centrum, Uppsala universitet
Docent Kennet Lundin, Göteborgs naturhistoriska museum

Ersättare:
Docent Ellen Larsson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande:
Mari Källersjö, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Föreläsare: Jonna Eriksson

Datum: 2019-05-23