West Pride: Gå med Göteborgs universitet i Prideparaden

Möte

Vi samlar studenter, medarbetare, alumner och alla andra som vill gå tillsammans med oss för att manifestera alla människors lika värde och stå upp för hbtq-personers rättigheter.

Samling 15.30 på Götaplatsen avgång 16.00

Vi samlas under Göteborgs universitets banderoll på Götaplatsen, färgglada och med kärleksbudskap

Join the Rainbow Parade together with the University! This year the Pride parade will take place on Saturday 15th of June. We encourage employees and students from the university to participate in the Pride Parade, a feast of colors throughout the parade street, Avenyn. We will meet at Götaplatsen under our banderol at 15.30.

The University of Gothenburg is a proud partner of West Pride.

Datum: 2019-06-15

Kategorier: Genusvetenskap