Aifang Chen: "Tropical cyclone induced extreme wind, rainfall, and floods in the Mekong River Basin"

Disputation

Disputation för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning naturgeografi.

Avhandlingens titel:

Opponent:
Associate professor Matti Kummu, Global water issues, Department of Built Environment, Aalto University

Betygsnämnd:
Adjungerad professor Anna Tengberg, LUCSUS (Lund University Centre for Sustainability Studies)

Docent Marie Thynell, institutionen för globala studier, Göteborgs universitet

Professor Cintia Bertacchi Uvo, Avdelningen för Teknisk vattenresurslära, Lunds universitet

Ersättare:
Docent Fredrik Lindberg, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Hans Linderholm, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet

Inloggning till zoom möte: