Manuel Hertzog: "Strong light-matter interaction and its consequences on molecular photophysics"

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning kemi.

Titel: "Strong light-matter interaction and its consequences on molecular photophysics"

Fakultetsopponent:
Professor David Lidzey, Department of Physics and Astronomy, University of Sheffield

Betygsnämnd:
Professor Donatas Zigmantas, Avdelningen för kemisk fysik, Lunds universitet

Professor Marica Ericson, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs Universitet

Universitetslektor Magnus Jonsson, Institutionen för teknik och naturvetenskap , Linköpings Universitet

Ersättare:
Professor Joakim Andreasson, Institutionen för Kemi och kemiteknik, Chalmers tekniska högskola

Ordförande:
Professor Johan Bergenholtz, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet.

Länk till zoom möte publiceras dagen innan disputation.

Datum: 2020-10-09

Kategorier: Naturvetenskap