Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Science Faculty Magazine

I Naturvetenskapliga fakultetens magasin kan du läsa om den aktuella forskning, utbildning och samverkan som sker vid fakulteten.

Science Faculty Magazine skickas till fakultetens registrerade alumner, liksom till forskningsfinansiärer, politiker och övriga intresserade. Det sprids även internt, främst i elektronisk form. Magasinet ges ut två gånger per år, i maj och i december.

E-magasin

Science Faculty Magazine finns också som e-magasin på www.sciencefacultymagazine.se

Prenumerera på magasinet

Omslagsbild på nr 1 2019Vill du prenumerera på Science Faculty Magazine? Fyll i formuläret nedan, så skickar vi tidningen till dig gratis. Du kan välja om du vill ha den i pappersformat eller elektroniskt.

Magasinet finns även i en engelsk version. Vill du hellre ha den, ska du registrera dig på den engelska sidan.

Är du alumn, kan du istället välja att registrera dig i vår alumndatabas.  Då får du, förutom magasinet, även tillgång till andra tjänster och möjligheten att nätverka med tidigare kurskamrater.

Registrera dig i vår alumndatabas.

Registreringsuppgifter

För att kunna distribuera Science Faculty Magazine hanterar vi din e-post, ditt namn och adress. Uppgifterna kommer att sparas så länge som du vill ha Science Faculty Magazine. Du kan när som helst avregistrera dig, varpå vi kommer att ta bort dina uppgifter från våra register. Genom att du fyller i formuläret lämnar du samtycke till att dina personuppgifter behandlas enligt ovan.

  = Obligatoriska fält* Välj hur du vill ha ditt magasin


  = Obligatoriska fält

Kontakta oss

Har du synpunkter, tips på reportage eller frågor om Science Faculty Magazine? Kontakta:
Camilla Persson, redaktör
Tel: 031-786 9869
camilla.persson@science.gu.se

Sidansvarig: Kasper Holgers|Sidan uppdaterades: 2019-01-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?