Kalendarium

Robert Bosman: "Time Resolved Diffraction Studies of Structural Changes in Sensory Rhodopsin"

Tid: 2019-12-18 kl 09:00

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap

Antonio Carlesso: "Modeling and exploring human IRE1 as a strategy to design novel inhibitors: a computational approach"

Tid: 2020-01-13 kl 10:00
Plats: Medicinareberget, Medicinaregatan 1-11 - Sal 2240 W Sjölander, Medicinaregatan 7

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskaplosofie doktorsexamen i naturvetenskap

Jenny Hering:"Structure-based drug design applied to the antibacterial target MraY - On the route to novel antibiotics"

Tid: 2020-01-17 kl 09:00
Plats: Medicinareberget, Medicinaregatan 1-11 - Sal Nils Nilsson, Institutionen för kemi och molekylärbiologi, Lundberg lab, Medicinaregatan 3A, Göteborg

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning kemi.

Jan Meibohm: "On the phase-space distribution of heavy particles in turbulence"

Tid: 2020-01-31 kl 09:00
Plats: Chalmers, Chalmersplatsen 1 - The PJ-salen, Fysikinstitutionen, Fysikgården 2B, Campus Johanneberg, Göteborg

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning fysik

Kristin Jonsson: "Salting-out of colloidal latex particles grafted with poly(ethylene glycol)"

Tid: 2020-02-21 kl 13:15
Plats: Chalmers, Chalmersplatsen 1 - Sal KB, Kemigården 4

Evenemangstyp: Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning kemi.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Linnéa Magnusson|Sidan uppdaterades: 2019-10-08