Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Pressrum

Välkommen till Naturvetenskapliga fakultetens pressrum. Denna sida vänder sig i första hand till dig som är journalist. Här finner du bland annat kontaktinformation, pressmeddelanden och bildarkiv 

Mediakontakter

Carina Eliasson, Kommunikatör

Besöksadress:
Guldhedsgatan 5A

Telefon:
031-786 98 73, 0766-22 98 73

E-post:
carina.eliasson@science.gu.se

 


 

Hitta experten

Under rubriken Hitta experten hittar du en lista med kontaktuppgifter till forskare som är experter inom ämnen som ofta efterfrågas av journalister; till exempel klimatfrågor, havet, naturkatastrofer, pollen samt växter och djur. Om du söker något som inte finns här, kontakta fakultetens pressansvarige.

Hitta bilder

I Göteborgs universitets bilddatabas kan du ladda ner bilder från Göteborgs universitet, bland annat porträtt på forskare vid Naturvetenskapliga fakulteten. Bilderna får endast användas för att illustrera verksamheten vid Göteborgs universitet och är ej för kommersiellt bruk.

Denna tjänst är under uppbyggnad. Om du saknar en pressbild, kontakta kommunikatör Carina Eliasson

Pressmeddelanden

De senaste pressmeddelanden hittar du under Rubriken Aktuella pressmeddelanden på den här sidan. Vill du ha Pressmeddelanden från Naturvetenskapliga fakulteten i din mejl? Skicka ett par rader till pressansvarig.

Doktorsavhandlingar

Disputationer vid Naturvetenskapliga fakulteten
Förteckning över kommande disputationer vid Naturvetenskapliga fakulteten

Sök doktorsavhandlingar
Universitetsbibliotekets avhandlingsdatabas

 

Sidansvarig: Carina Eliasson|Sidan uppdaterades: 2018-06-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?