Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fortbildning för lärare

Naturvetenskap är ett ämnesområde som utvecklas hela tiden, och efterfrågan på lärarfortbildning ökar. Fakulteten ordnar enskilda fortbildningsdagar, särskilda fortbildningskurser som löper över en termin och poänggivande kurser särskilt lämpade för lärare.

Förutom särskilda fortbildningsaktiviteter bjuder fakulteten in till olika typer av lärarträffar. Vi tipsar även om andra lärararrangemang som genomförs i Göteborg, där våra universitetslärare deltar.

Särskilda fortbildningsdagar

Fortbildning v. 44

Under vecka 44 erbjuder vi fortbildning för dig som är gymnasielärare i naturvetenskapliga ämnen. År 2016 arrangerades Ämnets dag för första gången, och 2017 blir Ämnets dag den 31 oktober.

Fortbildningsdagar övriga året

Tänka som en forskare - 1-3 september 2017

Fortbildningskurser för lärare

För alla årskurser

 

För ämneslärare

Sommarkurs

 

Kurser på kvarts- eller halvfart

Många av våra deltidskurser ges kvällstid eller på distans och lämpar sig också särskilt väl för lärare. Alla deltidskurser inom området naturvetenskap

Saknar du något?

Om du som lärare är intresserad av att fortbilda dig inom ett eller flera naturvetenskapliga ämnen, men inte hittar en kurs som passar dig i vårt utbud, så hör av dig till oss!

Marie Strandevall, utbildningsledare.

 

Sidansvarig: Tanja Thompson|Sidan uppdaterades: 2017-05-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?