Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Upptäckarklubben för årskurs 4 och 5

Är du nyfiken? Gillar du att göra experiment och ta reda på hur saker fungerar? I så fall ska du gå med i vår Upptäckarklubb!

Vem får vara med?

Upptäckarklubben vänder sig till dig som går i årkurs 4 eller årskurs 5. Det går bra att börja i klubben när du går i 5:an även om du inte har varit med tidigare.

När, var och hur?

Vi träffas varannan tisdag kl 16-18 på Geovetarcentrum, som ligger vid Wavrinskys plats i Göteborg. Ibland är vi på andra platser, men då meddelas det tydligt i förväg.

Under träffarna går vi igenom olika naturvetenskapliga fenomen, och gör lite olika experiment. Du har också  chans att ställa dina frågor direkt till våra kunniga ledare, som är studenter och lärare vid Göteborgs universitet.

Pris

Medlemskapet i Upptäckarklubben kostar 400 kr per termin. Fika ingår.

Anmälan

Anmälan till höstens Upptäckarklubb är stängd. Intresset var i år stort och vi har en lång reservlista. Vill du ställa ditt barn på reservlistan, så kontakta Camilla Persson.

Vill du veta mer om Upptäckarklubben?

Kontakta Caroline Adiels, klubbledare
Tel: 031-786 9123
E-post: caroline.adiels@physics.gu.se

Har du frågor om anmälan?

Kontakta Camilla Persson, kommunikatör
Tel: 031-786 9869
E-post: camilla.persson@science.gu.se

 

Upptäckarklubben
Sidansvarig: Camilla Persson|Sidan uppdaterades: 2019-06-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?