Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumn vid Naturvetenskapliga fakulteten

Om du studerat naturvetenskap, matematik eller kulturvård vid Göteborgs universitet är du alumn hos oss. Du som tagit din grundexamen vid ett annat lärosäte men genomfört din forskarutbildning här, är också alumn.

Som alumn hos oss får du bland annat:

  • Tillgång till alumndatabasen, som gör det lättare att hitta gamla kurskamrater och behålla kontakten med universitetet.
  • Fakultetens externa magasin

    Birgitta Gardshol

Registrera dig

För att få tillgång till vår alumnverksamhet, behöver du registrera dig i alumndatabasen. Du kan välja om du vill att dina uppgifter ska synas för andra alumner, eller om du bara ska synas för Göteborgs universitets alumnansvariga.
Anmäl dig här

Vad gör våra tidigare studenter idag?

 

Läs Science faculty magazine

I Science faculty magazine kan du läsa om aktuell forskning, vad som är på gång inom utbildningen och vilka samverkansprojekt som fakulteten är engagerad i.

Vill du ha magasinet? Alla registrerade alumner får magasinet hem i sin brevlåda eller till sin e-post - du kan själv välja om du vill ha magasinet i tryckt form eller elektroniskt.


Magasinet finns också att läsa här:
Science Faculty Magazine
 

Kontakta oss

Naturvetenskapliga fakultetens alumnverksamhet

Marie Svensson Strandevall, utbildningsledare
Tel: 031-786 9885
E-post: marie.strandevall@science.gu.se

Gå med eller uppdatera i alumnnätverket

 

Sidansvarig: Camilla Persson|Sidan uppdaterades: 2019-01-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?