Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Anmäl dig!

Göteborgs universitets alumndatabas är nyckeln till nätverket, som hjälper dig att bygga nya relationer och hålla kontakten med dina gamla studiekamrater och universitetet.

Hur går det till?

Göteborgs universitets alumndatabas är lösenordsskyddad och gemensam för hela universitetet. För att kunna söka upp dina kursare, och meddela vilken kontakt du vill ha med oss behöver du anmäla dig. Inloggningsuppgifterna får du när du registrerat dig som ny användare. Det tar cirka en kvart.

Om du tagit ut din examen har ditt namn och dina studieuppgifter hämtats från studiedokumentationssystemet Ladok och finns redan i webbformuläret. I övrigt kan du själv välja vilka uppgifter som ska vara synliga för andra alumner.

Ju fler uppgifter du fyller i desto mer användbar blir databasen för dig, dina tidigare kurskamrater och universitetet. När du har slutfört din anmälan skickas användarnamn och lösenord till din e-postadress. Uppger du ingen e-postadress får du dina inloggningsuppgifter per post inom några dagar. Det kostar inget att använda Göteborgs universitets alumndatabas och det är inte förknippat med några andra skyldigheter.

Välkommen till Göteborgs universitets alumndatabas!

Anmäl dig här

Sidansvarig: Tanja Thompson|Sidan uppdaterades: 2015-07-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?